Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
Jos Thijssen
Manon ik ken jou al enkele jaren. Aan de avondwake van onze moeder (mei 2019 jouw eerste avondwake) bewaren wij nog zeer warme herinneringen. Dit was voor jou de start van een nieuwe invulling in je leven. En wel een leven als dienstverlener in de uitvaart branche, wat je met volle overgave doet. Recent heb je ook de begeleiding gedaan bij mijn schoonvader, wat heb je dat mooi gedaan. Jouw inspiratie haal je uit de mensen om jou heen, ook tijdens een rouw proces. Vanuit jouw persoonlijk karakter zorg je voor rust, en is er plaats voor rouw. Door jou flexibele instelling wordt het een heel persoonlijk afscheid. Manon bedankt, ga zo door.
Familie Mennen
Manon, hartelijk dank voor de afscheidsdienst. Je bent een fijn persoon, betrokken, je kunt je goed inleven en je betrokkenheid met de kinderen hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kijken terug op een mooi afscheid, succes met je verdere loopbaan.
Maria Thijssen
Dank je wel Manon, voor de mooie manier waarop het afscheid van mijn vader plaats gevonden heeft. Je luisterde naar onze wensen, kwam met passende teksten, stelde je flexibel op. Communicatie verliep op een prettige manier. Met een lach en een traan, maar met een goed gevoel kijken we terug op het afscheid.
Humphrey Warnert
Aanrader daar ik het een eer vind om als lector te functioneren tijdens haar lezingen. De visitekaartjes zijn goed.
Gea Wessels
Met haar warmte en lieve aandacht kan Manon bij ieder afscheid een beetje licht brengen 🕯️
Toke Hulsebos
Zeer mooie, intense bijeenkomsten met bijzondere symbolen. En dat door een lief en betrokken persoon! Ga zo door, Manôn
Marieke van de Ridder
Manon van de Weijer is een bescheiden, vriendelijke, meelevende vrouw die goed nadenkt over haar woorden en daden. Ze is punctueel, bewogen en heeft goed door wat belangrijk is voor de nabestaanden van een overleden dierbare. En daar handelt ze naar, het belang van de ander heeft ze hoog in het vaandel. Aanrader om mee in gesprek te gaan!
Familie Peeters
Hartelijk dank voor de prachtige herinneringsdienst van ozze pa en opa. Precies verwoord hoe pap/opa bij ons en vele anderen in herinnering zal blijven soms met een lach… soms met een traan…

Contact

Manon van de Weijer
uitvaartspreker ritueelbegeleider

info@manonvandeweijer.nl

06-42994225

KVK: 81963939