Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
15 berichten.
VPTZ midden Limburg/ Josefien Hoeben
Beste Manon, je gaf een lezing voor onze vrijwilligers die ingezet worden bij mensen in de laatste levensfase. Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk kan zijn tijdens de uitvaart. Dit kunnen we goed gebruiken bij onze werkzaamheden. Ik denk dat we heel goed op elkaar aansluiten en het is fijn dat we elkaar blijven vinden, zodat als het zover is dat het afscheid voor iemand nabij is, er heel fijne mensen zijn, die voor je klaar staan en je steunen.
Marij Scholte
Beste Manon, In aanloop naar Allerzielen verzorgde jij bij Bibliocenter in de bibliotheek van Heythuysen een mooie warme avond over 'Rituelen bij afscheid'. Iedereen was onder de indruk van je verhaal, de sfeer en de mogelijkheden. Liesbeth Stam maakte de avond compleet door te vertellen over de mogelijkheden van levensfotografie. Het was een waardevolle avond met als boodschap : Er kan heel erg veel, als je je gevoel maar durft te volgen.... Dankjewel!
Familie Ruijter
Het contact met Manon verliep erg prettig. Manon is mee denkend en staat voor je klaar! De dienst was mooi en precies zoals het bij ons als familie paste! Al met al als heel prettig ervaren! Familie Ruijter
Lisette Stultjens
Lieve Manon; Bedankt voor jouw betrokkenheid , je aandacht voor ons allemaal waaronder ook voor onze Wouter*, Martijn en Joris. Manon bedankt dat je samen met ons ervoor gezorgd hebt dat wij een avondwake , een afscheid hebben kunnen invullen zoals pap het gewild zou hebben en wat voor ons zo'n dierbare mooie herinnering zal blijven. Loslaten een andere manier van vasthouden... de tijd zal het ons gaan leren... Manon nogmaals bedankt dat je dit stukje met ons mee wilde lopen... Liefs Lisette , Wouter*,Martijn en Joris.
Eric Bos
Manon is een goede, inlevende begeleidster. Zij heeft ons als familie heel goed begeleid bij de crematie van mijn moeder. De regelmatige belletjes of alles goed ging en oprecht medeleven werden zeer op prijs gesteld. Ook de punctualiteit en professionaliteit van Manon zijn lovenswaardig, zeker in zo'n periode waar veel zaken op je toe komen.
Lies Achten
Manon bedankt voor het begeleiden van de crematie van mijn man Peter. Voor mij was het een moment van rust dat we er niet helemaal alleen voor stonden . Super het medeleven elke dag even een belletje en de rust waarmee je alles voor ons geregeld hebt .
Annemie van den Hurk
Manon het was mede dankzij jou een heel sfeervolle crematie-ceremonie. Bedankt hiervoor !!!!
Jos Thijssen
Manon ik ken jou al enkele jaren. Aan de avondwake van onze moeder (mei 2019 jouw eerste avondwake) bewaren wij nog zeer warme herinneringen. Dit was voor jou de start van een nieuwe invulling in je leven. En wel een leven als dienstverlener in de uitvaart branche, wat je met volle overgave doet. Recent heb je ook de begeleiding gedaan bij mijn schoonvader, wat heb je dat mooi gedaan. Jouw inspiratie haal je uit de mensen om jou heen, ook tijdens een rouw proces. Vanuit jouw persoonlijk karakter zorg je voor rust, en is er plaats voor rouw. Door jou flexibele instelling wordt het een heel persoonlijk afscheid. Manon bedankt, ga zo door.
Familie Mennen
Manon, hartelijk dank voor de afscheidsdienst. Je bent een fijn persoon, betrokken, je kunt je goed inleven en je betrokkenheid met de kinderen hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kijken terug op een mooi afscheid, succes met je verdere loopbaan.
Maria Thijssen
Dank je wel Manon, voor de mooie manier waarop het afscheid van mijn vader plaats gevonden heeft. Je luisterde naar onze wensen, kwam met passende teksten, stelde je flexibel op. Communicatie verliep op een prettige manier. Met een lach en een traan, maar met een goed gevoel kijken we terug op het afscheid.
Humphrey Warnert
Aanrader daar ik het een eer vind om als lector te functioneren tijdens haar lezingen. De visitekaartjes zijn goed.
Gea Wessels
Met haar warmte en lieve aandacht kan Manon bij ieder afscheid een beetje licht brengen 🕯️
Toke Hulsebos
Zeer mooie, intense bijeenkomsten met bijzondere symbolen. En dat door een lief en betrokken persoon! Ga zo door, Manôn
Marieke van de Ridder
Manon van de Weijer is een bescheiden, vriendelijke, meelevende vrouw die goed nadenkt over haar woorden en daden. Ze is punctueel, bewogen en heeft goed door wat belangrijk is voor de nabestaanden van een overleden dierbare. En daar handelt ze naar, het belang van de ander heeft ze hoog in het vaandel. Aanrader om mee in gesprek te gaan!
Familie Peeters
Hartelijk dank voor de prachtige herinneringsdienst van ozze pa en opa. Precies verwoord hoe pap/opa bij ons en vele anderen in herinnering zal blijven soms met een lach… soms met een traan…

Contact

Manon van de Weijer
uitvaartspreker ritueelbegeleider

info@manonvandeweijer.nl

06-42994225

KVK: 81963939